COLLAGEN C+

CHERRY NICE CREAM WITH COLLAGEN

När körsbär börjar dyka upp på träd i hela Norden är det den perfekta tiden att unna dig en läcker nice cream. Vår körsbärssnygga nice cream kombinerar den friska och saftiga smaken av körsbär med krämigheten hos mogna frysta bananer. Och varför inte lägga till vårt Collagen C+-pulver, naturligt rikt på protein och C-vitamin från acerola?

Du kommer att behöva

2 koppar färska körsbär, urkärnade
1 kopp frysta körsbär (valfritt: för mer färg och smak)
3 frysta mogna bananer
1 tsk vaniljpulver
4 scoops av vårt Collagen C+
Valfri topping: kakaonibs eller hackad mandel

Handlingsplan

Samla 2 koppar färska, lokala körsbär och kärna ur dem.
Kombinera färska körsbär (och/eller frysta), frysta bananer, vaniljpulver och vårt Collagen C+-pulver i en mixer eller matberedare. Mixa ingredienserna tills du får en slät och krämig konsistens. Häll blandningen i en frostsäker behållare och frys i ca 2-4 timmar, eller tills den når önskad glassliknande konsistens. Rör om blandningen varje timme om möjligt för att förhindra kristallisation.

När du är klar, häll upp i en eller flera skålar och, om så önskas, strö över valfria pålägg som kakaonibs eller hackad mandel för extra textur och smak.

Servera och njut av de underbara färska körsbären i en härlig fin kräm.