Glow Your Balance Collagen

GLOW COLLAGEN JUICE

Följer du årstiderna när det kommer till din kost? På hösten finns ett rikt utbud av naturliga nordiska råvaror, som är både goda och vettiga att använda. Och vad kan vara mer praktiskt och lockande än nya morötter, som är rika på betakaroten och är i säsong under höstmånaderna? Morötter passar perfekt med Glow Your Balance Collagen – en speciell formula gjord för dig som vill behålla en naturlig lyster året runt.

Här är receptet på en juice som är idealisk för att behålla sommarglöden. Detta recept ger cirka 1 liter juice och kan förvaras i kylen i upp till 3 dagar.

Du kommer att behöva

4-5 stora morötter
1 citron utan skal
1 tum ingefära
1 tum gurkmeja
0,5 liter vatten
3 scoops GLOW

Handlingsplan

Skala morötterna och ta bort skal och sten från citronen. Hacka ingefära och gurkmeja.

Så här använder du en juicepress:
Kör de skalade morötterna, ingefäran och gurkmejan genom juicepressen. Tillsätt sedan 4 matskedar Glow. Justera mängden vatten efter önskad styrka och konsistens. Rekommenderad mängd är ca. 1 matsked Glow per 3 dl vatten. Häll försiktigt saften i en stor karaff eller mindre flaskor och förvara i kylen.

Så här använder du en mixer:
Lägg alla ingredienser, utom vattnet, i mixern. Mixa tills blandningen har blivit en slät juice. Tillsätt sedan vattnet och blanda ihop ingredienserna igen. Om så önskas (du kan lägga till isbitar för att kyla saften ytterligare). Häll försiktigt upp blandningen i en karaff eller mindre flaskor och förvara i kylen. Alternativt kan du sila saften genom en sil för att få en jämnare konsistens