AUTUMN COLLAGEN JUICE

Njut av säsongens smaker med våra färska juice gjorda av lokala morötter, rödbetor och selleri. Vem älskar inte känslan av ren juice som fångar ögonblicket och årstidens smak? Och så har vi såklart toppat juicen med collagen, så du får en skönhetsbomb för både kropp och hud.

Du kommer att behöva

1 liten eller 1/2 stor rödbeta
2 stora äpplen
2 stjälkar selleri
3 stora morötter
1 citron
Ca 1,5 cm ingefärsrot
Ca 1,5 cm gurkmejarot
4 scoops Collagen Gold
Ca 4 dl vatten

Handlingsplan

När du använder juicepressar: Tvätta alla ingredienser noggrant först. Skala citronen. Gör juice av alla ingredienser och tillsätt mängden vatten till önskad smakstyrka. När juicen är klar, häll den i en flaska med lock och tillsätt 4 mätskedar kollagenpulver. Skaka ordentligt för att blanda. Du kan också lägga till en skopa kollagenpulver när du väljer att dricka juicen.

När du använder en mixer:

Skala och tvätta rödbetor, morötter och äpplen. Skala den lilla biten ingefära och biten gurkmeja.
Skär rödbetan, morötterna, äpplena och sellerin i passande bitar och skala citronen och ta bort eventuella kärnor.
Ingefära och gurkmeja skärs i fina små bitar.
Blanda alla ingredienser inklusive kollagenpulvret i mixern.
Starta mixern och låt den blanda alla ingredienser tills du får en slät och fräsch juice. Lägg till ca. 4 dl vatten till saften för att tunna ut den eller tills du har önskad konsistens. Ju mindre vatten, desto tjockare konsistens och desto mer smak. Vill du ha den helt klumpfri kan du välja att sila saften.

Njut av denna uppfriskande och näringsrika juice som är full av smak från läckra och färska lokala råvaror.

Tips: Dela i fyra små flaskor och förvara i kylen. Det kan inte vara lättare att njuta av denna uppfriskande dryck hemma när du känner dig törstig.