Gästrecept

Röda bär & Coco Collagen Smoothie

Vi älskar att tillsätta det där lilla extra till våra smoothies och här har Julie använt kokos i glaset som tillför lite sötma och en tropisk touch till de röda bären. I denna smoothie har hon lagt till en portion av Collagen Immune Plus, som innehåller marint collagen, D-vitamin från veganska svampar och pudrad Echinacea-blomma, som naturligt stödjer immunförsvaret. Ta bara 5 minuter att göra denna läckra smoothie.

Vild Nord gäst

Juie Lopez

Julie, vår ambassadör från Frankrike, är ansiktet bakom @julyhealthycooking, och är dedikerad till en hälsosam livsstil, med fokus på både yoga och näringsrik mat. Hennes liv är en blandning av mindful praktik och att odla goda vibbar i vardagen. Vi är glada över att dela hennes speciellt utvalda samling av näringsrika Vild Nord collagenrecept.

Du kommer att behöva

För en portion:

1 banan
1 näve frysta röda frukter
1 dl kokosmjölk
1 matsked Collagen Immune Plus

Handlingsplan

Skala bananen. Gärna en som är fryst. Tillsätt en näve frysta röda bär. Häll en matsked Collagen Immune Plus. Blanda ihop alla ingredienserna. Blanda väl ihop. Tillsätt en matsked kokosmjölk runt glaset. Häll upp smoothien i glaset, blanda och njut.