TRIPLE LAYER COLLAGEN ICE CREAM POPS!

Har du nogensinde prøvet at lave en flot trelags nice cream? For det har vi, og vi kan kun sige, at det er en utrolig lækker udgave af en skyldfri nydelse, når den søde tand sætter ind. Vi opfordrer dig til at prøve! Vi gik all in ved at tilføje tre af vores foretrukne collagenblandinger til denne sommeropskrift. Du kan selvfølgelig bruge den collagenblanding du har derhjemme.

Forestil dig at hengive dig til en skyldfri chokolade-, vanilje- og jordbæris, der vil forkæle dine smagsløg. Gør dig klar til en vidunderlig og tilfredsstillende oplevelse, der kombinerer smag, sundhed og ren nydelse.

Du kommer att behöva

För chokladfudgelagret:

Ca 14 stora dadlar, stenade
1 dl mandelmjöl
2 matskedar kakaopulver
2 msk kokosolja, smält
2 scoops av vårt kollagen guld

För vanilj nice cream:

4 frysta bananer
3 tsk vaniljpulver
4 scoops av vår Collagen C+

För nice cream med jordgubbar och kokos:

1 kopp frysta färska jordgubbar
1 dl kokos eller 1 stor isbit kokosmjölk
3 tsk vaniljpulver
4 scoops av vår Collagen Beauty Remedy

Handlingsplan

Det undre lagret är en guilt-free chokladfudge gjord med den naturliga sötman från dadlar och nötaktig godhet av mandelmjöl. Mellanlagret är en krämig vanilj nice cream, och det översta lagret ståtar med uppfriskande smaker från färska jordgubbar och kokos. Och den bästa delen? Varje lager har 3 typer av collagen från Vild Nord.

1. Mixa dadlar, mandelmjöl, kakaopulver, kokosolja och Collagen Gold i en matberedare tills en klibbig blandning bildas. Detta kommer att vara basskiktet.

Tryck ut chokladfudgeblandningen i botten av en bakform på ca 20x30 cm, och fördela den jämnt i formen. Ställ formen i frysen så att blandningen stelnar medan du förbereder de andra lagren.

2. Rengör matberedaren och mixa sedan de frysta bananerna, vaniljpulvret och Collagen C+ tills de är slät och krämig. Detta kommer att vara mittskiktet.

Ta ut formen ur frysen och häll den härliga vaniljfina grädden ovanpå chokladfudgelagret. Jämna till ytan med baksidan av en sked och ställ tillbaka formarna i frysen.

3. Rengör matberedaren igen och blanda sedan de frysta jordgubbarna, kokosgrädden eller kokosnötsbiten, vaniljpulver och Collagen Beauty Remedy tills de är väl blandade. Detta kommer att vara det översta lagret.

Ta ut formen ur frysen en gång till och häll den jordgubbsfina sorbeten ovanpå vaniljlagret.
Sätt tillbaka formen i frysen och låt dem frysa medan du förbereder isglassen. Vi delar isglasstavarna på mitten så att storleken bättre passar de färdiga glassarna.

4. Den enda lite röriga biten kommer när man separerar glassen. Se till att frysa dem över natten eller tills glassen stelnat helt. Vid servering, se till att botten fastnar på popsicles. Använd en kniv för att göra fyrkantiga glassbitar och separera försiktigt glassarna från varandra.

Med den rika chokladfudgen, krämig vanilj nice cream och uppfriskande jordgubbs sorbet kommer dessa garanterat att bli din favorit sommargodis.