Food State helt enkelt

Helt enkelt Food State - Vild Nord

Matstat - en naturlig väg


Har du hört talas om matillstånd? Matstillstånd är en speciell strategi för maten (och tillskottet) vi äter. Kort sagt, det handlar om näringsämnen som återstår så nära deras naturliga form som möjligt.

Collagen pulver och kapslar


Skillnaden mellan matläge och vanliga (syntetiska) tillskott är att vanliga tillskott ofta innehåller isolerade näringsämnen, en form som inte finns naturligt i livsmedel. Matstillstånd bearbetas minimalt, så att näringsämnena bevaras i sin mest biotillgängliga form. Det betyder också att de naturliga kombinationerna och synergierna mellan näringsämnena bevaras. Även om vår marin collagen Bearbetade en del, vi slutar med näringsämnen (collagen) i ren form.
 
Den stora fördelen med matläget är att kroppen redan vet om den form som näringsämnet kommer in. Det kan säkerställa en bättre inspelning som gynnar dig och din kropp.

Collagen Smoothie


Matstillstånd handlar inte bara om tillskott som är så nära den naturliga formen som möjligt. Det handlar också om vikten av att äta en hälsosam och varierad diet baserad på hela livsmedel. Välj mat som är färska, av hög kvalitet och helst organiska. Undvik helst raffinerad och bearbetad mat.
 
Källor till näringsämnen
 

Varför välja matläge?


Det finns många goda skäl att välja matläge, och kanske har du din helt egen anledning att välja matläge framför andra produkter. Att äta en hälsosam och varierad diet är i stort fokus för de flesta av oss. Tyvärr kan en pressad och hektisk vardag resultera i att mindre goda livsmedel hittar sin väg till kundvagnen och vidare till köket.
 
Vi vet mer än tidigare att den hälsosamma dieten spelar en viktig roll i vår allmänna hälsa, men också utseende. Vår skönhet, inre och yttre påverkas av vad vi ger vår kropp. För att kroppens komplexa system ska fungera optimalt behöver det en mängd näringsämnen dagligen. Vitaminer, mineraler, fettsyror och proteiner är bara en del av det vi får genom maten vi äter.

Din kropp i fokus


Huden är bara ett av organen som behöver goda näringsämnen, både för att hålla sig friska och normala, men också för att hålla sig vacker och vacker. Ålder lämnar sina spår i huden, vi kan inte undvika det, men vi kan göra vårt för att hålla det motståndskraftigt och trevligt så länge som möjligt.
 
Men hur bryr du dig bäst om och underhåller huden? Som vi har nämnt flera gånger är en hälsosam och varierad diet alfa och omega, och det är precis där matläget kommer in i bilden.
 

Matstillstånd för din hud
 
Fördelar med att välja matläge:
 
  • Biotillgängliga näringsämnen
    Kroppen används för att absorbera vitaminer, mineraler och andra näringsämnen från maten vi äter. Det vill säga att kroppen lättare känner igen de näringsämnen som är mat.

    Proteiner och aminosyror från fiskhud, vilda bär som en källa till vitaminer och tång som en källa till mineraljoden, är alla i matstillståndsformen när vi väljer en av våra hydro-Varianter. 

  • Synergistiska effekter
    Matstillståndet bevarar de synergier som näringsämnena har med sig från naturen och finns i livsmedel.

    Vild Nord Hydro-collagen Innehåller proteiner, en komplett aminosyreprofil, naturliga fetter och kolhydrater och kan läggas till ett annat näringsämne i matläget, t.ex. acerola som är en bra källa till c-vitamin. 

    Tillägg med collagen

  • Mindre bearbetning
    För att kosttillskottet, eller maten för den delen, kan kallas matläge, kräver det minimal bearbetning eller bevaring så många av de naturliga näringsämnena.

    Hydro-collagen från Vild Nord Bearbetas så lite som möjligt, medan innehållet i t.ex. Acerola eller blåbär, som bidrar till en mild och färsk smak av bär, medan de är källan till matstillstånd vitaminer - Helt naturligt. När vi inte lägger till starka smaker kommer du att kunna Känn smaken på havet, när du njuter av ditt kollagenpulver från Vild Nord. 

  • En helhetssyn
    Att äta matstat stöder en helhetssyn på näring men vad betyder det? Livsmedelsmat innehåller endast de näringsämnen de har fått av naturen. Det lägger till idén att äta varierad och frisk för att få sina dagliga behov täckta.

    Komplettera din diet med hydro-collagen Och stödja din kropps dagliga behov av goda näringsämnen. Detta gäller t.ex. Kollagen själv, som bidrar till hudens fasthet och elasticitet. 


Hydrolaboratorium

Upplev matstillstånd med Vild Nord

Med Vild Nord Gillar du matläget varje gång du använder vår hydro-Kollagenpulver. Vår hydro-Varianter du hittar här, där du kan läsa mycket mer om var och en av dem.
 
Vill du lära dig Collagen Immune Remedy Bättre att veta? Läs vidare nedan och få kunskap om vad hydro-Varianten kan göra för dig - och din hud.
 

Collagen Immune Remedy

 

Collagen Immune Remedy

Huden, kroppens största organ och immunsystemet, vårt skydd mot sjukdomar, kräver, som allt annat i och på kroppen, de högra näringsämnena för att fungera normalt. Med Vild Nord Collagen Immune Remedy du får collagen, C -vitamin, vitamin D och echinacea i en och samma produkt och alla tillsammans i livsmedelsform. Collagen Och C -vitamin har också en fantastisk synergi.

  • Collagen minskar synligheten för rynkor och fina linjer
  • Echinacea (Red Solhat) stöder immunsystemet
  • C-vitamin.- och D bidrar till immunsystemets normala funktion
  • C-vitamin. bidrar till att minska trötthet och utmattning samt till en normal bildning av collagen, vilket är viktigt för normal fungerande hud och ben. 
  • Vitamin D. bidrar också till att upprätthålla normala ben

Echinacea är en flerårig som får vackra lila blommor. Plattan ursprungligen härstammade från Amerika, där de infödda använde växten i örtmedicin. Senare kom det till vår del av världen, och idag används den fortfarande på grund av dess egenskaper. Vi använder hela den övre delen av växten, som är torkad och pulveriserad, vilket bevarar näringsämnena i Echinac APT.
 
C -vitamin tillsätts i form av vackra pulveriserade acerola -bär. Efter skörden torkas bären, varefter de pulveriseras till det finaste pulvret. Acerola -pulvret bevarar bärarnas goda källa till C -vitamin, naturligtvis i livsmedelsform.
 
D.-Vitaminet är i form av Earthlight Powder, som extraheras från organiska svampar. Earthlight är en mycket unik källa till vegansk vitamin D, och då är det den enda i sitt slag som godkänts här i Europa.
 
Kom närmare en ren ätlivsstil, med hydro collagen från Vild Nord.

Läs nästa

Collagen Gold - Vild Nord
Upcycling af fiskeskind - Vild Nord