Collagen Gold

Collagen Gold - Vild Nord

Collagen Gold - en bästsäljare från Vild Nord

Vet du Vild Nord Collagen Gold? Om inte, är det här blogginlägget bara för dig. Du kan också enkelt läsa med, även om du redan känner till vår bästsäljare Collagen Gold - Du kanske är lite klokare på vår bästsäljare.

Huden, kroppens största organ, utsätts för lite av varje dag. Externa påverkningar som väder och föroreningar, inre påverkan som stress och kost, och sist men inte minst, vår ålder, lämnar dess spår i huden.

Collagen Gold - till dig


Från 25 års ålder är kroppens naturliga collagen Nivå med ca. En procent varje år - resten av livet. Det resulterar i en hud som är mindre elastisk och fast och en hud där rynkor och linjer dyker upp. Det är en naturlig del av livet och något som vi tyvärr inte kan undvika.

För att din hud ska förbli vacker kan du se till att du har den i så mycket fokus som möjligt. Dagarna tar snabbt en efter den andra, så det är inte alltid att huden tilldelas den kärlek den faktiskt behöver.

Vi kommer att göra det Vild Nord Gillar att ändra. Det är därför vi har utvecklats Vild Nord Collagen Gold.

 

Collagen Gold

 

Vad kan Collagen Gold Gör för din hud?

Collagen Gold är en unik skönhetsblandning som, utöver marint kollagen, också innehåller vild bult och acerola bärpulver. Buletang är källan till jod, medan pulveriserad acerolabar är källan till vitamin C.

  • Kollagenet I sig själv, hjälper till att minska synligheten för rynkor och fina linjer.
  • Jod Hjälper till att upprätthålla normal hud, en normal energimetabolism och en normal sköldkörtelfunktion.
  • C-vitamin. stöder kroppens naturliga bildning av collagen, vilket är viktigt för normal fungerande hud.

Använda sig av Collagen Gold Som väg till din dagliga dos collagenoch använd det som ett tillägg till din redan tillämpliga hudvårdsrutin.

Collagen Gold pulver


3 ingredienser, en produkt

Vild Nord Collagen Gold är en del av vår hydro-serier. Hydro-Serien består av produkter med ingredienser som alla är kända här i de nordiska länderna. De nordiska kända ingredienserna bearbetas minimalt och är därför matläge.

Matstillstånd är en term som används för näringsämnen som är i mat, dvs så nära den naturliga formen som möjligt - en form som kroppen redan vet och därmed har enklare tid att absorbera.

Collagen Gold Innehåller tre vackra ingredienser som tillsammans ger det perfekta stödet för din hud:

Marin collagen
  • Hydrolyserad marinkollagen
    Norr om Norges kust fångas den vackra nordatlantiska torsken. Naturligtvis sker fiske på ett hållbart sätt, så vi tar väl hand om både torskbeståndet och havsmiljön. När torsken är fylld, upp cyklar vi fiskhuden till det kollagenpulver du känner.

    Det unika med kollagenpulver från Vild Nord är det en komplett aminosyreprofil. Aminosyror är de molekyler som proteinet byggs upp, varför proteinet också gäller collagen.
Buletstång
  • Vilt skördade utbuktningstång
    Från det kalla och klara havet väster om Skottlands stränder finns Buletan som vi använder i Collagen Gold. Här skördar vi tången genom att skära toppen av växterna så att de sedan kan växa ytterligare.

    Eftersom vattnet i detta område är så rent är tången ursprungligen ekologisk status. Varje parti av den nyskördade tången testas så att kvalitet och näringsinnehåll bestäms. Innan tångarna används i vår Collagen Gold, Micro -låt det så att det blir smakneutralt smak.
Acerola bär
  • Acerolabar - ett hänge till nordiskt körsbär
    Den lilla orange acerolabar är en källa till c-vitamin. De påminner något om våra egna körsbär, men växer istället i de mer tropiska regionerna på västra halvklotet.

 

Collagen Gold dryck


Hur får du din collagen?

Collagen Gold kan avnjutas på olika sätt. Du kan blanda kollagenpulvret i ett glas kallt vatten eller i en färsk och mättande morgonsmoothie. Det kanske inte är varje dag när tiden är att blanda din favorit smoothie, så här kan du dra nytta av att ta din collagen med ett glas vatten eller juice. Om du tar det med vatten kan du känna smaken på havet. Om du inte gillar det här är det bättre att blanda kollagenpulvret i en annan vätska med smak.

Även om det kan vara frestande att blanda din Collagen Gold I en kopp kaffe eller te bör du undvika detta. C-Vitamin hittades i Collagen Gold Tolererar inte uppvärmning. Vid uppvärmning reduceras effekten av vitamin signifikant. Om vitaminet är mindre viktigt för dig, får du fortfarande fullt nöje från båtar collagen och tång om du häller Collagen Gold Pulvret i en kopp kaffe.

För att göra vardagen lite enklare har vi gjort spännande och smakfulla recept med collagen, så att du snabbt kan få inspiration till hur du tar din collagen. Du kan t.ex. prov:

Guld iskaffe
  • Guld iskaffe
    En läcker glass med mandelmjölk - perfekt när du behöver lite självindulgens under dagen.

Guldkollagen
  • Kollagenvatten med kanel
    Kommer du ihåg att dricka tillräckligt med vatten? Vatten är en viktig del av en hydratiserad hud och med det här receptet kan du njuta av smaken av kanel och ingefära medan du får din dagliga collagen.

Banan- och vanilj
  • Banan- och vanilj
    En mättande skakning med smak av banan och vanilj. Receptet nämner vårt Collagen Clean ProteinMen du kan enkelt använda din Collagen Gold. 


Amwc-priset


Collagen Gold - AMWC

Vi är oerhört stolta över det Collagen Gold År 2023 fick utmärkelsen AMWC Aesthetic Medicine Award i kategorin "bästa tillskott". Priset erkänner företag som strävar efter innovation och utmärkt prestation inom estetik.

Vi på Vild Nord ger otroligt mycket uppskattning att vår bästsäljare, Collagen Gold, nominerades och vann detta pris. Det är ett pålitligt tecken som Collagen Gold är en effektiv och läcker produkt samt en högkvalitativ produkt. En produkt som är perfekt för dig som vill ha en effektiv inre skönhet-produkt.

 

"Vi ville utveckla en enkel men effektiv formel, baserad på den livsgivande nordiska naturen känd för sina kraftfulla näringsämnen." - loa gitz, co-Grundare

 

Loa gitz

Läs nästa

Hvad betyder ingredienserne? - Vild Nord
Helt enkelt Food State - Vild Nord