HYDRO

Vild Nord HYDRO - Naturlig & nordisk skönhet

Vild Nord HYDRO - Naturlig & nordisk skønhed - Vild Nord

Premium marint collagen för dig

Visste du att collagen finns naturligt i din kropp, speciellt i brosk, senor, muskler, skelett, hår, hud och naglar. Den utgör en stor del av kroppens bindväv och upp till 30 % av den totala proteinnivån.
 
Din kropp kan själv bilda collagen, men från 25 års ålder börjar collagenproduktionen avta. Detta är en av anledningarna till att du får linjer och rynkor i huden när du åldras. Collagen bidrar till hudens elasticitet och spänst, så när mängden protein minskar blir det mindre för att hålla din hud stram och slät.
 
Vild Nord förenar Nordens finaste råvaror i speciella inre skönhetsprodukter. Vårt collagen  är baserat på MSC-certifierad vildfångad nordatlantisk torsk. MSC-certifieringen säkerställer att torsken fångas på ett sätt som inte skadar fiskpopulationen eller dess livsmiljöer. Dessutom möjliggör den spårbarhet tillbaka till den specifika platsen och tidpunkten för fångst. Genom att välja MSC-certifierat collagen stödjer du ett hållbart fiske.
 
Vi säkerställer att allt vårt collagen genomgår tredjepartstestning för PFAS och tungmetaller. Det är en naturlig del av vår process, men det är också viktigt för din säkerhet.
 
Vilken Vild Nord marin collagenprodukt ska du börja din collagenresa med?


Vild Nord Pure Marine Collagen

Pure Marine Collagen

Gör Pure Marine Collagen till en del av din aktiva vardag, oavsett ålder och kön. Proteinhalten är hela 95 % och produkten består uteslutande av 100 % norskt hydrolyserat marint collagen från MSC-certifierat fiske. Därför är den perfekt för dig med en aktiv livsstil, eller dig som vill ha rent collagenpulver utan något annat.

Pure Marine Collagen är inte smaksatt, eller något annat för den delen. Pulvret löser sig snabbt och enkelt i alla typer av drycker.

 
Marine Collagen – 95% protein

  • Protein bidrar till ökad muskelmassa, till att bibehålla en normal muskelmassa och till att bibehålla normalt skelett. Samtidigt har du nytta av alla 20 aminosyrorna, det vill säga både de essentiella och de icke-essentiella aminosyrorna.
Vild Nord Pure Marine Collagen, rent og naturligt, højt indhold af protein

Pure Marine Collagen är perfekt för dig som vill ha:

  • ett rent collagenpulver utan tillsats av smaker, vitaminer och mineraler
  • ett extra tillskott av protein varje dag
  • ett collagenpulver som tål uppvärmning – t.ex. löst i ditt kaffe

Pure Marine Collagen hittar du här

Vild Nord Lemon Marine Collagen

Lemon Marine Collagen

Upplev effekten av collagen på din hud samtidigt som du får en fräsch smak av citrus, med Lemon Marine Collagen. Förutom vårt premium marina collagen, drar du också nytta av C-vitamin från acerolabär – en av de bästa naturliga källorna till vitaminet.

Lemon Marine Collagen har en söt och fräsch smak av citrus - speciellt lämplig för dig som inte gillar den naturliga smaken av marint collagen. Löser sig lätt i vatten, smoothies och andra läckra drycker.


Acerola bärpulver

  • De fantastiska röd-orange bären växer under tropiska himlar och är erkända som en av naturens mest unika källor till vitamin C. Vitamin C bidrar till den normala bildningen av collagen, vilket är viktigt för en normalt fungerande hud. Dessutom fungerar C-vitamin som en antioxidant som skyddar cellerna mot oxidativ stress.

Marint collagen

  • Skinnet från den stora arktiska torsken, som fångas hållbart utanför norra Norges kust, återcirkuleras och hydrolyseras så att bara det finaste rena vita collagenpulvret finns kvar. Collagen bidrar till hudens elasticitet och spänst och därmed till att minska synligheten av rynkor och fina linjer i huden.
Vild Nord Lemon Marine Collagen, vitamin C, naturlig lemonsmag


Lemon Marine Collagen är:

  • för dig som vill ha collagenpulver med söt, fräsch och god smak av citrus
  • en fantastisk kombination uteslutande av collagen och C-vitamin
  • utan känslan av havet i dess smak

Lemon Marine Collagen hittar du här

Vild Nord Collagen Beauty Remedy

Collagen Beauty Remedy

Få vacker hud och en naturlig skönhet som skiner igenom, varje dag. Collagen Beauty Remedy är sammansatt av 5 noga utvalda naturliga ingredienser, som tillsammans ger dig och din skönhet allt du behöver för att glänsa.

Smaken av Collagen Beauty Remedy är mild och naturlig från bär. Du kan lösa upp pulvret i ett glas vatten, eller använda det i allt från smoothies till skyrs. Hur kommer du att få din dagliga dos av skönhet?


Dermial® Hyaluronsyra

  • Hyaluronsyra är naturens fuktighetsbevarande medel och finns i huden på oss alla. I Collagen Beauty Remedy använder vi Dermial® Hyaluronsyra, den enda i sitt slag som är godkänd i EU. Utvecklad för dig som verkligen värdesätter hudvård från insidan.

Mikroinkapslad tång

  • Utanför Skottlands kust växer den näringsrika tången i det kalla och klara havet. Tången skördas genom att man skär toppen av plantan så att resten av tången kan fortsätta växa. För att göra tången så smakneutral som möjligt är den mikroinkapslad med en patenterad process.
Tång är en naturlig källa till mineralet jod, som bidrar till att bibehålla normal hud, normal energiomsättning, normal sköldkörtelfunktion och normal produktion av sköldkörtelhormoner.

Vilda svenska blåbär

  • Från den nordiska naturens skattkammare får vi även de vilda svenska blåbären. Skördas i de svenska skogarna och fjällen, torkas och pudras innan de slutligen hamnar i vår collagenblandning. Blåbär är en naturlig källa till C-vitamin och antioxidanter.

Acerola bärpulver

  • De rödorange bären växer under varma himlar i tropiska områden och anses vara bland världens finaste naturliga källor till vitamin C. Vitamin C bidrar till normal bildning av collagen, vilket är viktigt för en normalt fungerande hud. Dessutom fungerar C-vitamin som en antioxidant som skyddar cellerna mot oxidativ stress.

Marint collagen

  • Upcycled skinn från den stora arktiska torsken, hållbart fångad utanför norra Norges kust. Collagen bidrar till hudens elasticitet och spänst och därmed till att minska synligheten av rynkor och fina linjer i huden.
Vild Nord Collagen Beauty Remedy, vitamin C, hyaluronsyre


Collagen Beauty Remedy är för dig som vill ha:

  • en inre skönhets collagenprodukt
  • intensivvård av din naturliga skönhet
  • en enkel och läcker produkt att använda
  • ingredienser av högsta kvalitet

Collagen Beauty Remedy hittar du här

Vild Nord Collagen Gold


Collagen Gold

Få vacker hud för livet, med Collagen Gold – vår absoluta storsäljare. 2023 blev Collagen Gold också en dubbel pristagare, vilket gör det ännu tydligare att denna variant verkligen är toppen av premium marint collagen.

Vår storsäljare, Gold, är som Pure Marine Collagen utan tillsatt smak. Collagen Gold kan avnjutas på många sätt – från shakes och smoothies till läckra juicer.


Mikroinkapslad tång

  • Utanför Skottlands kust trivs den näringsrika tången i det svala och kristallklara havet. Tången skördas noggrant genom att skära av dess topp, vilket möjliggör fortsatt tillväxt. För att bevara tångens naturliga egenskaper och göra den så neutral i smaken som möjligt genomgår den en patenterad mikroinkapslingsprocess.

    Tång är en naturlig källa till mineralet jod, som bidrar till att bibehålla normal hud, normal energiomsättning, normal sköldkörtelfunktion och normal produktion av sköldkörtelhormoner.


Acerola bärpulver

  • De vackra röd-orange bären trivs i tropiska omgivningar och är kända som en av världens bästa naturliga källor till vitamin C. Vitamin C bidrar till normal bildning av collagen, vilket är viktigt för en normalt fungerande hud. Dessutom fungerar C-vitamin som en antioxidant som skyddar cellerna mot oxidativ stress.


Marint Collagen

  • Torsken, som lever sitt liv i det isiga och kristallklara havet, norr om Norges kust, är en av världens finaste råvaror. Genom en upcycling- och hydrolyseringsprocess produceras det premium marina collagenpulvret vi använder i Collagen Gold. Collagen bidrar till hudens elasticitet och spänst och därmed till att minska synligheten av rynkor och fina linjer i huden.
Vild Nord Collagen Gold, tang som kilde til jod, vitamin C


Collagen Gold är perfekt för dig som vill ha:

  • Vacker hud med naturliga ingredienser
  • Det bästa tillskottet för huden inifrån
  • Ett perfekt komplement till kosten i en hektisk vardag

Collagen Gold hittar du här:

Vild Nord Collagen Immune Plus


Collagen Immune Plus

Naturligt stöd för ditt immunförsvar och din hud, med en underbar blandning av marint collagen, bär, svamp och echinacea. Collagen Immune Plus är rätt val för dig som vill vårda både immunförsvaret och huden samtidigt.

Collagen Immune Plus har en mild, frisk smak av bär. Prova den i allt från vatten till smoothies – precis som du vill, när din kropp behöver lite extra omvårdnad varje dag.


Echinacea

  • Echinacea Purpurea är en perenn som har använts i naturmedicin i århundraden. Idag används fortfarande växten, t.ex. här i Collagen Immune Plus. Echiancea stödjer immunförsvaret.


Champinjon

  • Vad gör champinjon, en svamp, i ett collagentillskott? När svamp utsätts för strålning med UV-ljus bildas stora mängder D-vitamin. Denna form av D-vitamin kallas Earthlight, och är en ingrediens i Immune Plus. D-vitamin bidrar till att stödja immunförsvaret.


Acerola bärpulver

  • De vackra röd-orange bären växer under tropiskt klimat, och så är de en av världens bästa naturliga källor till vitamin C. Tillsammans med de nordiska svarta vinbären blir de ett vackert bärpulver rikt på C-vitamin, vilket bidrar till normal bildning av collagen, vilket är viktigt för normalt fungerande hud. Dessutom fungerar C-vitamin som en antioxidant som skyddar cellerna mot oxidativ stress.


Marint collagen

  • Vi upcycler skinnet från den stora arktiska torsken, fångad på ett hållbart sätt, utanför norra Norges kust. Collagen bidrar till hudens elasticitet och spänst och därmed till att minska synligheten av rynkor och fina linjer i huden.
Vild Nord Collagen Immune Plus, vitamin C, vitamin D, echinacea pulver


Collagen Immune Plus passar dig som vill ha:

  • Naturligt stöd för immunförsvaret
  • En produkt där smak och skönhet går hand i hand
  • Högkvalitativt collagen

Collagen Immune Plus hittar du här:


Vild Nord Collagen C+ kapsler


Collagen C+ (kapslar)

Med Collagen C+-kapslarna får du en enkel genväg till extra stöd för din kropps naturliga bildning av collagen. C+-kapslarna innehåller marint collagen och vitamin C. Passar dig som inte gillar collagenpulver.

Marine Collagen

  • Collagen bidrar till hudens elasticitet och spänst och därmed till att minska synligheten av rynkor och fina linjer i huden.


Vitamin C

  • Vitamin C bidrar till en normal bildning av collagen, vilket är viktigt för en normalt fungerande hud. C-vitamin är också en antioxidant som skyddar celler från oxidativ stress.
Vild Nord Collagen C+ kapsler, 2 kDa peptider, upcyclet fiskeskind

Collagen C+ kapslar är för dig som vill ha:

  • Collagen i kapselform
  • För att stödja din kropps naturliga collagenproduktion
  • Smakneutrala collagenkapslar

Du hittar kapslarna Collagen C+ här.


Vild Marine Collagen har en komplet aminosyreprofil


Alla aminosyror för dig, alltid

Oavsett vilken Hydro-variant du väljer kommer du att dra nytta av de många underbara och läckra fördelarna med vårt collagen. Den största fördelen med collagenet är som sagt att det bidrar till hudens spänst och spänst och att det därmed kan minska rynkor och linjer i huden.

Men vårt marina collagen innehåller också alla 20 essentiella och icke-essentiella aminosyror, i större eller mindre grad. Din kropp använder aminosyrorna för att göra proteiner, och varje protein består av mer än 10 olika aminosyror.

Skillnaden mellan de essentiella och icke-essentiella aminosyrorna är att de essentiella inte kan bildas av kroppen själv, och därför måste du få i dig dem genom maten du äter.

De 8 essentiella aminosyrorna, det vill säga de som kroppen behöver tillföras, är fenylalanin, histidin, isoleucin, leucin, metionin, treonin, tryptofan och valin. Du kan lära dig mer om aminosyror i vårt blogginlägg Aminosyror: Vad gör de?

GLOW - Husk dig selv og din krop

Din skönhet – ditt val

Är du ny i collagenvärlden, eller har din resa redan börjat? Oavsett var du befinner dig är Vild Nord marint collagen alltid ett säkert val. Detta gäller oavsett din ålder, dina behov och ditt kön.

Vi tror att naturlig skönhet inte har någon ålder. Med åldern kommer förändringar, men hur vi var och en väljer att omfamna dem är individuellt och helt upp till dig.

Starta med collagen idag och upplev förändringarna efter bara 8-12 veckor.

Läs nästa

Collagen Beauty Remedy - Vild Nord
GLOW - Your Balance Collagen - Vild Nord