Collagen Beauty Remedy

Collagen Beauty Remedy - Vild Nord


Vacker hud med exklusiva nordiska & naturliga ingredienser

Låt din naturliga skönhet visa sig från sin bästa sida, varje dag, hela livet. Collagen Beauty Remedy är ett unikt premium marint collagenpulver, sammansatt av fem fantastiska ingredienser, som tillsammans vårdar din skönhet inifrån och ut.

Fordele ved Vild Nord Collagen Beauty Remedy


Livet lämnar sina avtryck på huden, liksom på din skönhet. Detta är inte nödvändigtvis något negativt, eftersom det trots allt berättar historien om ditt liv. Om du vill ta hand om huden som kommer att följa dig genom hela ditt liv, och som även kommer att vara med dig resten av vägen, kan du se till att ge den allt den behöver.

Din huds naturliga skönhet förändras genom hela livet, och hur du omfamnar den är upp till dig. Med Collagen Beauty Remedy kan du ge dig själv och din hud extra vård med fem noggrant utvalda ingredienser på ett enkelt, läckert och naturligt sätt.


5 aktiva och effektiva ingredienser från naturen för dig och din skönhet

Vi har noggrant valt ut de bästa, mest exklusiva och effektiva naturliga ingredienserna till vår Collagen Beauty Remedy. Med naturen som inspiration har vi handplockat ingredienser som i en härlig kombination vårdar och förstärker din naturliga skönhet så mycket som möjligt.

Läs mer om de fem handplockade ingredienserna nedan:

Dermial Hyaluronsyre


Hyaluronsyre

DERMIAL® Hyaluronsyre är symbolen för fuktgivande hudvård. Hyaluronsyra är en naturlig del av din hud och DERMIAL® en perfekt del av din hudvårdsrutin. Med åldern minskar kroppens nivå av hyaluronsyra, och därför kan DERMIAL motverka fuktförlusten i huden över tid.

DERMIAL® är den enda i sitt slag, godkänd inom EU, och utvecklad för dig som värdesätter hudvård som stärker din hud inifrån och ut.

Mikroindkapslet tang - en kilde til jod


Mikroinkapslad tång

Tång, som växer vilt i havet utanför Skottlands nordvästra kust, skördas försiktigt genom att bara skära av toppen och låta resten av plantan växa på. Detta påverkar inte den naturliga balansen, men du har nytta av tångens rika innehåll av mineralet jod.

Vilde svenske blåbær - en kilde til antioxidanter og vitamin C


Handplockade vilda svenska blåbär

I Sveriges stora skogar och fjäll växer det nordiske blåbær. Vår leverantör handplockar de färska och vilda blåbären, torkar och mal dem hela så att de kan bli en vacker och kraftfull del av Collagen Beauty Remedy. Blåbär innehåller antioxidanter och är också en naturlig källa till C-vitamin.

I en härlig bärblandning med två andra blå nordiska bär, svarta vinbär och aronia, ger blåbären även collagenpulvret en naturligt läcker och söt smak.

Acerolabær - en kilde til vitamin C


Acerola bärpulver

Kanske känner du till acerola, eller så är det ett helt nytt bär du håller på att lära känna. Det lilla orangeröda bäret växer under den tropiska himlen och är en av världens bästa naturliga källor till vitamin C. Det är just därför vi har valt acerolabär som en del av Collagen Beauty Remedy.

MSC-certificeret marine collagen fra torsk


MSC-certifierat marint kollagen


Vårt collagen utvinns från skinnet på den stora arktiska torsken, fångad utanför Nordnorges kust när den vandrar ner från Barents hav för att föröka sig. Torsken har levt sitt liv i det isiga, kristallklara och näringsrika havet, vilket gör den till en av världens bästa ingredienser.

Efter fångsten filéas fisken och skinnet samlas upp. Härifrån blir fiskskinnet upcycled till det förstklassiga marina collagenpulvret som du känner till. Upcyclingprocessen består bland annat av hydrolys, där huden bryts ner, rengörs och slutligen omvandlas till ett rent och vitt pulver – grunden för alla våra collagenprodukter, inklusive Collagen Beauty Remedy.

Smuk hud hele livet med collagen fra Vild Nord


Stöd för din hud och skönhet inifrån

Din hud, kroppens största organ, förtjänar vacker och naturlig vård varje dag. Den tar hand om dig, och ju bättre du tar hand om den, desto bättre kan den göra sitt jobb under hela livet. Med de 5 naturliga och effektiva ingredienserna får din hud kärlek och vård inifrån, varje dag, hela livet.

Collagen bidrar till hudens elasticitet och spänst och därmed till att minska synligheten av rynkor och fina linjer i huden.

Jod bidrar till att bibehålla normal hud, en normal energiomsättning, normal sköldkörtelfunktion och till normal produktion av sköldkörtelhormoner.

Vitamin C bidrar till en normal bildning av kollagen, vilket är viktigt för en normalt fungerande hud. Vitamin C är också en antioxidant som hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress. 

MSC-certificeret marine collagen


MSC-certifierat collagen – ditt val

Är du medveten om att collagen inte bara är collagen? När du väljer marint collagen från MSC-certifierat fiskeri, kan du vara säker på att fisken som används är hållbart vildfångad och att varken miljön eller fiskpopulationen lider skada.

Det är vårt löfte till dig att du lugnt och tryggt kan välja Vild Nord.

Brug Collagen Beauty Remedy som ingrediens


Hälsosamma & läckra recept med Collagen Beauty Remedy

För att få en optimal effekt av ditt collagenpulver är det en fördel att ta det dagligen. För det mesta kommer du förmodligen att välja att lösa upp ditt Collagen Beauty Remedy-pulver i ett glas iskallt vatten, men visste du att du även kan använda Beauty Remedy som ingrediens i läckra recept på allt från lemonader till smoothie bowls?

Vi har hittat 3 extremt underbara recept där Collagen Beauty Remedy är en ingrediens:

Beauty Chia Pudding
En enkel, god och näringsrik frukost med färska blåbär. Du kan göra det hela fyra dagar i förväg!

Collagen Blåbær Smoothie Bowl
Iskall skyr med blåbär och bananer – gott och nyttigt på samma gång. Genom att blanda i frysta bananer får skyret en isig och krämig konsistens. Prova det som frukost eller mellanmål under dagen.

Collagen Beauty Lemonade
Beauty Remedys blåbärssmak i vacker kombination med hallon gör denna lemonad till en otroligt god drink under dagen.

Start din collagenrejse med Vild Nord i dag


Ska din beauty-resa börja idag?

Det är aldrig för sent att börja din skönhetsresa med collagen. Oavsett om du är i 20- eller 50-årsåldern kan du göra marint collagen till en del av din dagliga skönhetsrutin och du kan förvänta dig att se de första resultaten efter 6-12 veckor.

Gör Collagen Beauty Remedy till en ny god vana, en vana som kommer att ge dig mycket tillbaka och en vana du kommer att kunna känna skillnad från. Det är inte viktigt vilken tid på dagen du tog ditt collagen. Om du mår bäst av att ta det på morgonen, eller på kvällen innan du lägger dig, är det helt upp till dig.

Det är din skönhet och ditt val - börja med collagen och prova Collagen Beauty Remedy från Vild Nord idag.

Läs nästa

Fornyet emballage - alt du bør vide - Vild Nord