AMWC-prisvinnande collagen

AMWC-prisvindende collagen - Vild Nord

AMWC: En värld av innovation och expertis

I en värld där skönhet- Och hälsotrender utvecklas ständigt, estetisk medicin och skönhetstekniker har blivit frontlöpare. En viktig händelse som hyllar innovation och expertis inom detta område är Esthetic Medicine World Congress (AMWC). Denna händelse som lockar ledande experter, proffs och företag från hela världen är också platsen där den prestigefyllda AMWC-Pris tilldelas. Låt oss dyka in i denna spännande händelse och utmärkelsen firar extraordinära bidrag till skönhetsvärlden.

Collagen Gold

Estetic Medicine World Congress (AMWC) är en årlig händelse som fungerar som ett epicentret för den senaste utvecklingen inom skönhet. Vid detta evenemang samlas läkare, forskare, kosmetiska terapeuter, produktutvecklare och andra yrkesverksamma i branschen för att utbyta kunskap, upptäcka de senaste trenderna och diskutera banbrytande teknik. AMWC fungerar som en plattform som främjar innovation och samarbete, vilket är avgörande för att driva skönhetskunskapen framåt. 

Tilldela-Vinnande Collagen Gold

Amwc-Pris: hyllning till skönheten

En av höjdpunkterna i AMWC är tilldelningen av den eftertraktade AMWC-pris. Denna utmärkelsen erkänner individer, företag eller produkter som har gett anmärkningsvärda bidrag inom estetisk medicin. Priset inkluderar olika kategorier som sträcker sig över innovation, tekniska framsteg, produkter med betydande påverkan och mycket mer. Vinnarna av AMWC-Priset representerar det bästa inom sina respektive områden och är erkänt för sitt engagemang för att skapa positiva förändringar och framsteg i branschen.

Vild Nord Grundare

Vild Nord Collagen Gold fick AMWC-Priset för bästa kosttillskott 2023.

Collagen Gold är en unik skönhetsblandning som består av marin collagen, Acerola och Wild -skördade tång. 

Kärnan i Vild Nord® är en strävan efter unik skönhet genom estetik med naturliga, förstklassiga nordiska ingredienser. Vi strävar efter att vara det naturliga valet för en inre skönhetsprodukt mot rynkor. Därför är det en ära att få detta utmärkelsen från en bedömningspanel som består av världens ledande läkare inom estetik och skönhet. "

  • Loa Gitz, COO & CO-Grundare av Vild Nord.
LOA med AMWC Award

Men vad betyder det för dig det Collagen Gold har vunnit en AMWC-pris?

Amwc-priset - vad det betyder för dig

För kunder och de som söker estetiska behandlingar eller de bästa tillskotten har AMWC-priset en värdefull betydelse. Vinnare av utmärkelsen är kvalitetsstämpeln som markerar deras engagemang för kvalitet, innovation och expertis. Priset fungerar som en guide för att fatta välgrundade beslut och välja produkter och tjänster som har visat sig leverera sina löften. 

Loa med Collagen Gold

Estetic Medicine World Congress (AMWC) och tillhörande AMWC-Price är en plattform som firar banbrytande innovation och utmärkta bidrag i estetiskt. Genom detta årliga evenemang ges branschaktörerna från hela världen möjligheten att dela kunskap, utforska ny teknik och hylla det bästa i branschen. För kunder representerar AMWC-Priset en indikator på kvalitet och tillförlitlighet som hjälper dem att fatta välinformerade beslut om deras estetiska skönhetsresa.

Så nästa gång du utforskar estetiska behandlingar eller produkter kan du hålla ett öga på AMWC-Pris som ett tecken på expertis och en hängivenhet för att förbättra skönhetsindustrin.

Läs mer om Collagen Gold här.

Vild Nord Collagen Gold
Referens: Amwc-Konferens

Läs nästa

Kom godt igennem din menopause - Vild Nord
Bevar din glød med Collagen Glow - Vild Nord