Behåll din glöd med Collagen Glow

Bevar din glød med Collagen Glow - Vild Nord

Sol, sommar och en vacker glöd

Sommaren är en tid av solsken, aktiva och avkopplande stunder utomhus och, sist men inte minst, jakten på den eftertraktade solbrända glöden. Men när hösten och vintern närmar sig börjar det gyllene sommarglöden sakta blekna.

Efteråret kommer

Som tur är finns det en rad skönhetshemligheter och vårdtips som kan hjälpa dig att behålla din sommarglöd så länge som möjligt och behålla en strålande hud året runt. Ett av tipsen gäller vår Collagen GLOW som kan ge dig den perfekta lysten och färgen varje dag, oavsett årstid.

GLOW Holistic Therapy Collagen


GLOW: Fantastiskt stöd för din inre och yttre glöd

Att behålla din sommarglöd handlar om att vårda och ge din hud kärlek. Detta gör du genom att t.ex. genom att ge den de näringsämnen den behöver för att hålla sig frisk och strålande. Genom en kombination av rätt hudvård, hälsosam kost, skydd mot solen och att använda rätt produkter kan du njuta av din solbrända lyster ännu längre och uppnå vacker, strålande hud året runt.

Med GLOW Your Balance Collagen från Vild Nord är du garanterad perfekt vård av din hud, och inte minst den naturliga och vackra lyster du vill ha. Oavsett om du vill behålla den glöd du fått under sommaren, eller om du vill ha en glöd under de mörkare månaderna, är GLOW det perfekta valet.

GLOW ingredienser

GLOW Your Balance Collagen är sammansatt av fem utvalda, aktiva ingredienser som vårdar hud, hår och naglar och är en perfekt del av din dagliga skönhetsrutin. De underbara ingredienserna är:

  • Betakarotenet ger en naturlig lyster medan vitaminet bidrar till att bibehålla normal hud
  • Collagen bidrar till att hålla huden smidig
  • Vitamin C bidrar till en normal bildning av collagen, vilket är viktigt för en normalt fungerande hud
  • Zink bidrar till att bibehålla normalt hår, naglar och hud
  • Selen bidrar till att bibehålla normalt hår och naglar

GLOW-collagen är den perfekta genvägen till en långvarig lyster, så varför inte börja med en god vana som också ger dig läckert hår och smidig hud?

GLOW opløst i vand

När GLOW löser sig i vatten får den en delikat solig gul nyans med en lätt söt citrussmak. Upplev en smakfull och vacker start på dagen och din skönhetsrutin året runt med Vild Nord.



Exfoliering – en extra genväg till strålande hud

Huden förnyar sig varje dag – speciellt på natten, men visste du att det översta lagret av din hud, epidermis, har förnyat sig helt efter 30 dagar? När hudceller åldras och dör blir de lösa och faller oftast av av sig själva.

De döda hudcellerna kan göra huden lite trött att titta på, men du kan enkelt och snabbt ge huden utrymme att andas genom att exfoliera den. En peeling, t.ex. en skrubb som försiktigt tar bort orenheter, smuts och döda hudceller från huden och lämnar den mjuk, slät och förnyad. Välj en skonsam exfoliator som passar din hudtyp och använd den regelbundet för att bibehålla en jämn och strålande hy. 

Detta hjälper också till att förbereda huden för bättre upptag av fuktkrämer och andra produkter du använder i din dagliga vård, eftersom de döda hudcellerna och ansamlat hudfett inte är i vägen, eller torr hud uppstår när vintern närmar sig..


Husk din hud

Håll huden återfuktad

En viktig del av att behålla din sommarglöd är att se till att din hud har en hög fukthalt. Drick mycket vatten, ju mer desto varmare är det eller om du är fysiskt aktiv. Att dricka vatten är inte bara bra för din hud, utan också för din energinivå, ditt välbefinnande och matsmältning – och vem vill inte ha allt det där när det inte kräver mer?

Gör dig en läcker tillbringare collagenvatten med kanel och ingefära, ställ in den i kylen och drick den under dagen när du känner dig törstig.

Använd också gärna en rik och närande fuktkräm som passar din hudtyp dagligen. Bra krämer kan ge dig och din hud fukt från utsidan, medan vatten håller dig återfuktad från insidan.  

Øget fugt i huden

Sist men inte minst är collagen ett lysande sätt att återfukta huden. I en studie har det visat sig att collagen kan öka hudens fuktnivå med upp till 38% efter 8-12 veckor. Flera av Vild Nords collagevarianter, t.ex. GLOW, CARE og SOFT, smakar gott när det blandas i ett glas vatten - så varför inte få i sig vatten och collagen samtidigt?


Ät dig till en strålande hud

Färgstark, smakrik och vackert doftande mat och ingredienser bör vara en del av dina måltider varje dag. Försök att äta så varierat som möjligt så att du tillgodoser ditt behov av både vitaminer, mineraler, fetter och andra viktiga näringsämnen som är bra för dig och din kropp.

Spis dig til en smuk glød

Din kost spelar faktiskt en avgörande roll för din hudvård. Genom att äta hälsosam, antioxidantrik mat som bär, gröna grönsaker och nötter kan maten du äter hjälpa din hud att ge näring inifrån och ut.

Visste du till exempel att morötter är en bra källa till betakaroten, föregångaren till vitamin A, som kan stödja hudens naturliga lyster – och det är just därför du även hittar betakaroten i Vild Nord GLOW.

Gör GLOW till en del av din dagliga kost och få betakaroten varje dag på ett läckert och enkelt sätt.

Om du däremot skulle vilja ha extra collagen genom kosten kan du utöver ditt collagenpulver gå på de mest collagenrika livsmedel, men vilken mat ska du gå på? Det ger vi dig svaret på i blogginlägget ”"Vilka livsmedel innehåller collagen?"”.


Husk solbeskyttelse

Kom ihåg solskydd – även om solen gömmer sig

Under sommaren och även efter sommaren är det viktigt att skydda huden mot solens strålar. När solen står på en molnfri himmel vill de flesta av oss komma ut så snart som möjligt så att vi kan njuta av de varma strålarna så mycket vi kan.

Därför är solkräm inte alltid först på listan över saker att komma ihåg. Men för att du och din hud ska få ut så mycket som möjligt av solkrämen bör du redan applicera solkräm 20-30 minuter innan du går ut i solen. På så sätt hinner solkrämen tränga in i huden, så att den kan ge ett optimalt skydd mot solbränna och bestående skador på huden.

Solens stråler

UV-strålar kan orsaka för tidigt åldrande och matta din lyster eftersom ny hud bildas där den skadade huden är. En bra solkräm med hög SPF hjälper till att bevara din sommarglöd och skydda din hud från skador och tidigt åldrande – eftersom solen är en av de stora bovarna för rynkor..

Solen är förstås inte bara skadlig och något vi måste skydda oss mot. Det är också en källa till liv och det goda D-vitaminet som vi människor behöver. När du skyddar dig från solen kommer din hud fortfarande att kunna bilda vitaminet, men du kommer att skyddas från skador från UV-strålarna.


Din hud har brug for søvn

Låt din hud regenerera på natten

Hur bra sover du på natten? Visste du att dina celler arbetar under högt tryck när du sover? På natten, när dina sinnen, din hjärna och många andra funktioner i kroppen slappnar av, får cellerna gott om möjligheter att förnya sig – och det utnyttjar de. Det gäller även din huds celler, som spenderar natten på att reparera och förnya sig själva, så att du kan behålla en naturlig lyster och frisk lyster.

Kom ihåg att det handlar om att omfamna din naturliga skönhet och känna dig trygg i din egen hud, oavsett årstid – men det skadar såklart inte att hjälpa din naturliga skönhet lite på vägen. Vi hoppas att du kan använda några av våra tips för att bevara din vackra sommarglöd så länge som möjligt. 

Läs nästa

AMWC-prisvindende collagen - Vild Nord
Opdag skønheden i de gode vaner - Vild Nord