Upptäck skönheten med goda vanor

Opdag skønheden i de gode vaner - Vild Nord

Att komma ihåg de goda vanorna

Dagarna tar snabbt en efter den andra och därför bör du alltid sträva efter att njuta av dagarna så mycket som möjligt och få ut det mesta av dem. Under dagen har du antagligen redan en eller flera bra vanor, så stanna med det, för goda vanor är oerhört bra för dig, din kropp och din inre skönhet, såväl som det yttre. 

Kom ihåg dig själv

I en värld där skönhetsstandarder och trender ständigt förändras är det omöjligt att inte bli överväldigad av det ständiga trycket för att upprätthålla en vacker och perfekt yttre. Men vad handlar det verkliga skönheten för dig? Och hur får du bäst din skönhet och din hälsa att gå hand i hand? Vi vill hjälpa dig på väg till med idéer för goda vanor. 

Njut av varje dag

Skönhet är mycket mer än bara en vacker yttre - det är en unik blandning som också påverkar inre hälsa och välbefinnande. Att ha goda och friska vanor spelar en avgörande roll för att lyfta fram din naturliga skönhet, så glöm inte de goda vanor som gör dig bra på en kanske annars hektisk dag. 

Men bara för att du har goda och friska vanor, betyder det inte att du måste släppa vardagliga småhopp - även om de kanske inte är lika friska som dina bättre vanor. Att kunna njuta av något sött på en grå regnig dag, äta snabb och enkel mat efter en lång och hård dag eller gå på bio och äta popcorn utan att känna skam, måste det också finnas plats för. För vissa kan det också skapa värde, glädje och välbefinnande i vardagen.

En bra balans är det viktigaste och det är just vad som ökar din naturliga skönhet så mycket som möjligt.

Skönhet är inte bara det yttre

Är collagen En av dina goda vanor?

Du har verkligen redan en eller flera bra vanor och kanske att ta collagen en av dem? Om inte är vårt collagen Perfekt som en bra vana som ökar din naturliga skönhet - från insidan till utsidan. Att ta collagen Daily ger dig och din kropp ett trevligt tillskott av det goda proteinet, och redan efter 8-12 veckor kommer du att uppleva resultaten.

Det finns många varianter att välja mellan och med olika bärblandningar, vitaminer och mineraler. Oavsett om du vill ha smaken av sura och söta nordiska bär, eller rena collagen Med naturlig smak finns det en kollagenvariant för dig.

Collagen från Vild Nord

När du tar ditt kollagenpulver är mindre viktigt. Det viktigaste är att du ger dig fred och tid att tänka på dig själv - även om det bara är några minuters åtkomst. Välj det collagen från Vild Nord Där tilltalar du dig och dina behov mest och starta en ny och god vana idag. 

Du kan också göra kollagen till en del av en redan befintlig god vana. Om du redan dricker mycket vätska kan ett av de kalla glasögonen lätt blandas med t.ex. Collagen Beauty Remedy.

Collagen Skaka

Tränar du, kan du blanda kollagenpulver i din skakning, t.ex. Rent marin Collagen, Liksom med dess höga innehåll av protein bidrar till en ökad muskelmassa och att bibehålla normala ben. 

Om du saknar inspiration för hur du kan njuta av ditt kollagenpulver har vi gjort några spännande, läckra och lite syndiga recept som du hittar rak här

3 sätt att göra collagen till en bra vana

3 sätt att göra collagen till en bra vana

  • Ta din collagen På morgonen tillsammans med din frukost eller andra tillskott
  • Gör en påminnelse på din mobil - då kommer du att meddelas varje dag att du behöver komma ihåg din collagen
  • Låt din collagen stå framåt så att du kan se det och komma ihåg automatiskt att ta det 

Ge din hud lugn och tid att förnya

Den naturliga kopplingen till din skönhet

Det är aldrig för tidigt eller för sent att börja omfamna de goda och hälsosamma vanorna. Prioritera dig själv, din kropp och ditt sinne och ge den en av de bästa investeringarna för framtiden - särskilt när det gäller din hälsa och skönhet.

Men vad behöver egentligen och hur mycket tid har du att avsätta för det? Vi har satt ihop några enkla steg du kan vidta för att lägga grunden för din livslånga skönhet och bättre hälsa:

Det är på natten du förnyar dig

Visste du att en god natts sömn är ett av de mest effektiva sätten att ladda din kropp? Det är under sömnen som dina celler regenereras, och din hud har således tid att reparera dig själv. Under dagen utsätter du din hud för en mängd bakterier och föroreningar - från bakterier från solens UV-strålar.

Huden är din kropps största organ, och även om majoriteten är dolda bakom kläder större delen av dagen, fungerar det alltid på högt tryck för att ta väl hand om dig. Se till att ge allt den freden, tiden och kärleken att regenerera som den förtjänar. Sträva efter 7-9 timmars sömn varje natt, men naturligtvis är det mycket annorlunda hur mycket sömn vi var och en behöver. Gemensamt för oss alla är emellertid att för lite sömn gör oss trötta och älskade för nästa dags sensoriska upplevelser.

Stäng av TV: n, lägg bort telefonen innan du lugnar dig - ju tidigare desto bättre. På detta sätt kan dina ögon vänja sig vid det naturliga ljuset och inte stimulera hjärnan att hålla sig vaken på det "blå ljuset" som skärmar avger. Istället, spendera tid på dig själv, inspireras av dagens intryck och bestäm vad du vill imorgon. I morgon är en ny dag där din hud och kropp är redo för vad den kan ge.

Hälsosam och varierad mat

Ät utsökt, hälsosam och färgglad mat

Det är definitivt inte första gången du läser att du måste komma ihåg att äta sunt och varierat, och det är definitivt inte sista gången - eftersom det är verkligen viktigt att komma ihåg. Försök att inkludera ett brett utbud av frukt, grönsaker, fullkorn, magert protein och friska fetter, som alla ger din kropp de nödvändiga näringsämnena som vitaminer och mineraler så att du kan lysa både inifrån och ut. 

Tillägg vid behov. din dag med din favoritvariant av Vild Nord collagen Och ge din kropp och hud lite extra av de goda näringsämnena. 

Din hud är kroppens största organ

Vatten är bra för dig och din hud

Vatten är livskällan och det är avgörande att upprätthålla hudens fuktnivå, elasticitet och glöd. Dessutom spelar vattnet en viktig roll i kroppens naturliga utsöndring av avfall.

När du äter kan du inte låta bli att få avfall inombord - de finns mer eller mindre i allt. Så varför inte göra något enkelt och effektivt för att ta bort dem igen? Försök att dricka minst 8 glas vatten om dagen, beroende på hur aktiv du är under dagen.

Kom ihåg träning

Ta av soffan från ryggen och flytta varje dag

Vem tycker inte om att kasta benen och koppla av på soffan? Kanske när du strömmar din nya favoritserie eller läser nästa kapitel i din bok. Efter en dag med massor av intryck, arbete och förväntningar är det bra att koppla bort och ha lite "mig tid", men kom ihåg att komma ut ur soffan igen. 

För att koppla bort kan också hända när du tränar, och samtidigt drar du nytta av fördelarna med träning.

Träning håller inte bara din kropp i form, utan ökar också blodcirkulationen och främjar en helt naturlig och frisk glöd.

Ta reda på vad som gör dig lycklig, då är det lättare att återvända till detl varje dag. Kanske ska löparskorna vara på, kanske är det bara en promenad där du ger dig tid att känna naturen; Ljuden, ljuset, doften, vinden i håret och solens liv -givande strålar. Sannolikheten är att du kommer hem med en vacker glöd och ett leende på läppen. Eftersom det är väldigt enkelt - när du känner dig frisk och full av energi visas det på din ansiktshud och hela din hållning. 

Om du inte är van vid att träna kommer du förmodligen att uppleva att bli extra trött efteråt - och det är inte poängen, tror du. Det är skam ganska normalt. Din kropp bör bara vänja sig att behöva utföra extra och därför använda mer av dina energidepoter. Med tiden kommer du snabbt att upptäcka att du får mer energi istället för att bli trött.

Tillbringa tid i naturen

Kom ihåg din inre skönhet
Glöm inte att ta hand om din inre skönhet. Mental hälsa spelar lika viktig roll som fysisk hälsa för att uppnå naturlig skönhet, men det är vanligtvis det yttre som får mest uppmärksamhet. 

Spendera tid på aktiviteter som ger dig glädje och fred. Meditation, tid i naturen, läsning och sociala kontakter kan alla bidra till din mentala brunn. Att du är i inre balans och upplever glädje och fred kommer säkert att visas i din attityd och ditt leende till andra som du möter på din väg.

Känna dig bekväm

Kom ihåg dig själv
Låt inte skönhetstrender diktera vem du är. Var stolt över dina unika funktioner och omfamna din naturliga skönhet med förtroende. Lyssna på din kropp och ge dig själv tid att göra det du älskar. Vild Nord Älskar den naturliga skönheten eftersom den finns i alla former och färger och inte begränsas av trender eller ideal. Vi måste vara stolta över att inte vara detsamma - vår mångfald gör oss till vem vi är, så omfamna din naturliga skönhet och vet att du är helt unik.

Att ha goda och hälsosamma vanor, bland annat. om att upprätthålla en balans mellan din inre och yttre hälsa. När du prioriterar din kropps välbefinnande kommer din naturliga skönhet att lysa igenom och ge dig en lysande glöd som inte ska misstas. Så kom alltid ihåg att skönhet är en kombination av självvård, positivitet och kärlek till dig själv.

Bra vanor = mer energi

Ett liv med goda vanor och mer vinster

Bra vanor kommer inte av sig själva, men de behöver inte vara svåra att få heller. Vissa vanor kan kräva lite mer av er än andra, men de goda vanorna är gemensamma för att de gör något bra för dig och din naturliga skönhet.

Hur en bra vana påverkar dig och känns beror bland annat. av vad vanan består av. Om det är 30 minuters daglig träning kommer du att uppleva att få mer energi och en vackrare utstrålning. En bra vana där du mediterar, å andra sidan, kan ge dig en inre lugn och balans.

Med Vild Nord Kan din nya goda vana vara att komma ihåg collagen veckodag. Med tiden kommer du att få en mer motståndskraftig och fast hud som du definitivt kommer att njuta av synen av. Låt den goda vanan börja idag och välj din collagen Favorit från Vild Nord.

Kom ihåg dig själv varje dag

Läs nästa

Bevar din glød med Collagen Glow - Vild Nord
Kort og godt om immunforsvaret - Vild Nord