Anja stang

Anja Stang om att omfamna sin inre rebell

Anja Stang om at omfavne sin indre rebel - Vild Nord

Vi är stolta över att presentera Anja Stang från Norge. Vi har haft en konversation med henne om vad det betyder att "driva 50 år", vara en rebell och hennes inställning till naturlig skönhet och åldrande.

Med sin många års erfarenhet som redaktör och kommunikationsrådgivare har Anja gjort sitt märke på gröna skådespelare som The Explorer, Infinitum Magasin och Thor Heyerdahl Foundation.


Som grundare av Greenhouse.eco, copywriter och miljöaktivist Anja har också lagt sin kärlek i vår hydro-Produkter som består av marin collagen från hållbart fiske. I den här artikeln dyker vi in ​​i hennes perspektiv på naturligt åldrande och skönhet.


 Foto: Anja Stang (Greenhouse.ECO)


Kan du i din artikel med titeln "Jag är en holistisk rebell", förklara vad du menar med detta?

ANJA: Jag arbetar för att få den inre kritikern att hålla tyst och prata fint med mig själv varje dag. Jag menar att det mest upproriska vi kan göra i vårt samhälle som fokuserar så mycket på utseende är att älska oss själva exakt som vi är. Det är därför jag kallar mig en rebell.

Du är nyligen fylld 48, hur känns det? Hur känner du dig själv?

Anja: Ja, hur känns det verkligen att bli äldre - I det här fallet för att närma sig 50? Det är definitivt en verklighetskontroll, eftersom spegeln inte alltid återspeglar hur jag känner mig. Jag blir lycklig när någon tror att jag är yngre, vilket händer ganska ofta. Jag tror att det har mest att göra med min ande; En medfödd kombination av entusiasm och optimism. Jag är känd för att le mycket.



"Att vara ett" naturligt barn "innebär att omfamna de som kallas linjerna i det levande livet. Smile rynkor låter så bra - på papper."

  

Vad betyder det för dig att ta hand om sig själv och tecken på åldrande på ett naturligt sätt? 

Anja: Det är inte alltid lätt att välja den naturliga vägen och stolt visa sin ”Oro"Mitt i ett hav av slående släta pannor. Hittills, men jag vägrar att" ge upp "och göra det, samhället förväntar sig nästan mig, och jag väljer mer holistiska vägar för frisk hud och inre glöd.  


Vilka rutiner är viktiga för dig?

ANJA: Det bästa med att bli äldre är att prioritera min hälsa och välbefinnande. Mina viktiga rutiner inkluderar frisk luft, tillräckligt med sömn, mindre stress, adekvat vatten, näringsrik mat och nyligen upptäckt marin collagen från Vild Nord. Dessa rutiner hjälper mig att hitta balans och njuta av fördelarna med att bli äldre.



"Förutom att produkterna var 100% naturliga, föll jag för den känsliga designen och de aktiva ingredienserna som Sun Hat, tång och svamp!"


Varför marin collagen från Vild Nord?  

ANJA: Som en pescetarian och en person som främst äter växter är det viktigt för mig att se till att jag får tillräckligt med protein. Vild NordS Marine collagen Innehåller upp till 2-3 gånger mer protein per dos än liknande produkter på marknaden.

jag upptäckte collagen Ganska sent när jag först trodde att det inte var relevant för mig eftersom jag inte äter kött. Jag ansåg det vara ett skönhetspulver med tvivelaktig effekt. Men förutom den vilda Nordens hydro-Produkter är 100% naturliga, jag lockades också av den känsliga designen och de kraftfulla ingredienserna som solhatt, tång och svamp!

Idag är marinen collagen från Vild Nord En integrerad del av min dagliga rutin och det har verkligen varit en ögonöppnare för mig! Det är viktigt för mig att kollagenet extraheras från vild torsk eftersom det är en genom att produkten av livsmedelsindustrin.


Grön smoothie -skål på ett stenbord


 Foto: Anja Stang (Greenhouse.ECO) 


Hur använder du kollagen i din vardag och vilken produkt är din favorit?

ANJA: Jag har funnit att goda vanor fungerar bäst när jag gör dem till en daglig rutin, varför jag har skapat små ritualer runt mitt kollagenintag. Efter att ha tagit collagen Sporadic i början har jag nu placerat lådan bredvid kaffemaskinen så att den alltid är redo att användas. Jag tror att allt som är bra för kroppen och själen också är bra för utseendet. Därför några skedar collagen Under dagen blir en daglig påminnelse om att vårda min hud och min hälsa, vare sig det är i mitt kaffe, smoothie eller "lagrat" i pannkakor eller proteinbullar.

Som en person med stort intresse för svamp dricker jag kakao dagligen med adaptogen svamp. Nyligen har jag börjat blanda Collagen C+ i denna dryck eftersom den är helt neutral i smak. Och lyckligtvis den marina smaken collagen Inte som fisk!

Förutom att lägga till Collagen C+ Till mitt kaffe och kakao tycker jag också om Collagen Immune Remedy Som en uppfriskande läsk med en något sur smak där jag blandar den i vatten.


 Foto: Anja Stang (Greenhouse.ECO)


Collagen Immune Remedy

Collagen Immune Remedy är ett marint kollagenpulver tillsatt vitamin D från Sopp och nyligen skördade stingers, blad och blommor från Echinacea (Purplesolhatt), som har blåst som en naturlig medisin sedan 1700-Numret. Extrakt av echinacea bidrar till att stödja immunsystemet.


Kan du berätta vad du gillar bäst genom att bli äldre?

ANJA: Det bästa med att bli äldre är att jag är mindre orolig för vad andra tycker om mina val och mitt utseende. Jag skulle vilja erkänna att det är en process och att tyngdkraften inte alltid är min bästa vän, men jag kan inte eller kommer inte att stoppa tiden.

Mitt ansikte återspeglar att jag har levt, solbadet, upplevt svårigheter och förfall. Och att jag har log mycket.


LES ORIGINAL Utgivningen av denna artikel här

Läs nästa

Huden – en del af immunforsvaret - Vild Nord
De vilde blåbær - Vild Nord