Collagenpulver eller kapslar

Collagen pulver eller kapsler - Vild Nord

Tillskott med collagen Finns i många olika former - Bland annat som pulver, piller och kapslar. Frågan är vad man ska välja. 

När du väljer kan du överväga:

  • Vad är du lättast med att ta?
  • Hur mycket collagen Behöver du?
  • Kommer du att ha något annat än collagen?

 

För och mot kapslar

Piller och kapslar kräver inte mycket eftersom de helt enkelt kan tas med ett glas vatten. Det är enkelt och kan enkelt göras till en del av den dagliga rutinen med vitaminpiller. I gengäld är det svårt att få tillräckligt collagen I en kapsel, även om du tar flera kapslar när du vanligtvis inte är upp på de vanligt rekommenderade mängderna. Så om du vill använda kollagenkapslar kan du välja god kvalitet och ta dem varje dag. 

 

Collagen Biljard

 

 

För och mot kollagenpulver

Om du använder kollagenpulver behöver du inte oroa dig för att inte få tillräckligt, eftersom pulver är lätt att blanda i kosten du äter ändå. Med kollagenpulver kan du fördelaktigt välja produkter utan ytterligare - I pulver behöver man inga tillsatser, fullhet- Eller bindemedel för att få det att hänga på samma sätt, så här har du möjlighet att undvika onödiga ingredienser. 

Å andra sidan kan du välja andra ingredienser som tillsammans med kollagenpulveret kan stödja en varierad och hälsosam kost. T.ex. innehåll av naturliga vitaminer och mineraler.

 

Collagen C+ Kapslar


Wild Norths kapslar

Collagen C+ Kapslar är ett bra alternativ för dem som vill ha vår goda marina kvalitet, men som har svårt med idén om fisk. 

Collagen C+ Kapslar är vårt bud på ett effektivt collagen-Skapsle. Vi rekommenderar 4 kapslar på dagen, som totalt utgör 900 mg collagen. Den kvalitet vi har valt att använda är 2 kDa marin collagen, dvs. en molekylvikt på 2000 Dalton för att säkerställa kvalitet och absorptionsförmåga. Samtidigt innehåller kapslarna C -vitamin som bidrar till bildandet av collagen, som påverkar normal hud. Här hittar du vår helt nya Collagen C+ kapslar, som innehåller vår marin collagen och vitamin C. 

 

Vild Nord pulver

Vårt kollagenpulver är ett utmärkt val för dig som är redo för ett litet äventyr och älskar att experimentera med olika recept i köket eller som bara vill ha en enkel väg till ett dagligt tilläggsmarin collagen. Du hittar vår pulverutgåva Collagen C+, baserat på marint kollagenpulver och vitamin C.

 

Collagen piller och pulver

Läs nästa

Hvad er prebiotika? - Vild Nord
Hvad er aminosyrer? - Vild Nord