Mette Helena om ålder, skönhet och collagen

Mette Helena om alder, skønhed og collagen - Vild Nord

Vild Nord Ambassadör: Mette Helena

Med en kopp kaffe och ett glas CARE collagen är bostadsstylist och TV-Värd Mette Helena redo för morgonträningen. Det har blivit en rutin som hon ser fram emot varje dag. Om vissa hade sagt till henne att hon blev en av dem som älskar att stärka, skulle hon aldrig ha trott på dem. Det är bara en av många saker som har förändrats för henne med åldern.

Vi är stolta över att kunna presentera Mette Helena som Vild Nord ambassadör. Vi har pratat med henne om vad det betyder att gå in i 40 -talet och vilka nya vanor och sevärdheter kommer med. För hur kommer skönheten med åldern?

”Jag har nästan inte upptäckt, Att jag har fyllt 40 år ännu. ” 
Mette Helena Collagen Gold

Å ena sidan är Mette Helena inte riktigt redo för 40 -talet. Samtidigt kan hon lätt känna att hon har blivit äldre och det finns många fördelar. Hon har börjat uppskatta att kunna göra saker hon inte kunde tidigare. Med en stor stugarenovering får hon reda på hur coolt det är att lära sig nya saker och det ger en stor känsla av empowerment. Det hjälper till att ge henne glädje över liv och livskvalitet. Så medan hon blir äldre är det mycket hon fortfarande vill upptäcka och utforska. 

Mette Helena PortraitLiksom många andra kvinnor har Mette Helena varit tuff på sig själv och sitt utseende. Det är också en känsla som fortfarande kan återvända. Plötsligt blev den orena huden linjer och rynkor istället, och sedan fanns det nya saker att kunna slå dig själv i huvudet. Hon är inte rädd för att se äldre ut, men hon har gjort ett aktivt val för att göra vad hon kan för att stödja hennes hud. 

”Jag kan verkligen lida Jag själv mer vuxen. ”

 

Skönhet borde vara lätt

Allt i Mette Helenas liv handlar om att det är enkelt. Det är samma tillvägagångssätt som hon har till sina skönhetsrutiner. Hon tar hand om huden varje dag, men det kan också finnas kvällar där hon glömmer att ta bort sin smink. Det handlar om balans. För det finns både Mette Helena som har haft ett arbetsliv där hon var tvungen att göra något av sig själv varje dag, men det finns också Mette Helena som bara vill få se ful ut. Det måste också finnas plats för det.

  
En av hennes vanliga rutiner är att dricka CARE collagen. Det känns enkelt, skonsamt och effektivt för henne eftersom hon både kan se och känna en skillnad. Det har varit en del av hennes rutin i över ett år och hon fortsätter henne fortfarande collagen Res för att passa så bra som möjligt på kropp och hud från insidan.

CARE Innehåller flera aktiva ingredienser i ditt dagliga kollagentillskott. 

  • C-vitamin. bidrar till normal bildning av kollagen som är viktigt för normal fungerande hud.
  • Zink bidrar till att upprätthålla normalt hår, normala naglar och normal hud.
  • Biotin bidrar till att upprätthålla normalt hår, hud och slemhinnor.
  • Mangan vilket bidrar till normal bildning av bindväv och ben. 

Glädjen av dansk natur

Mette Helena uppskattar mycket dansk natur. Både på dess egenskaper och dess skönhet. Hon gillar att bada året runt, och även om det kan vara kallt på vintern, älskar hon sparken hon får från att hoppa i havet. Hon gillar att hålla sig nära vattnet och sätter ett värde i att återupptäcka vad den danska naturen har att erbjuda. Det är precis runt hörnet - det är inte lättare - helt i anda med Mette Helenas syn på livet.
 
 

Se hela intervjun med Mette Helena här.
 

Läs nästa

En aktiv livsstil for din skønhed - Vild Nord
Earthlight® – D vitamin fra naturen - Vild Nord