Varför Vild Nord Probiotics?

Hvorfor Vild Nord Probiotics? - Vild Nord
Ingen mage är den andra lik. Det finns runda magar och platta magar. Mjuka magar och tränade magar. Bleka magar och bruna magar. 
Gemensamt för våra magar är att de ofta göms under våra kläder och att vi sällan pratar om dem. Om vi inte har en gravidmage. Det vill vi ändra på, eftersom det är viktigt att ha en välbalanserad mage. 
Det sägs att magkänsla är vårt sjätte sinne, så vi kanske borde börja lyssna lite mer på vad magen säger. 

 

“Vad säger din magkänsla?”

 
magar är olika.
En innovativ produkt som fokuserar på magen 
Vi vill bryta tabun kring att prata om våra magar. Därför att magens välbefinnande är otroligt viktigt för vår matsmältning, vår hud, vårt humör och vårt välbefinnande.
Tillsammans med den danska tillverkaren Deerland har vi utvecklat tre probiotiska produkter i en superinnovativ doseringsform som kallas Fastmelt. Det fina pulvret tas direkt från en portionspåse och smälter på tungan med en läcker smak som får dig att längta till nästa gång. Ett roligt och gott sätt att skämma bort din mage.
 

Daily Flora Probiotics

Kvalitet i 3 produkter
  • Vårt sortiment består av noggrant utvalda bakteriestammar.
  • Bakterierna är levande och motståndskraftiga mot lågt pH-värde och gallsyra, vilket är viktigt för att de ska kunna överleva resan genom magsäcken. 
  • Produkterna utvecklas och tillverkas i Danmark – i Vild Nords anda.
  • Produkterna är veganska, allergifria och innehåller naturliga smaker och sötningsmedel.
  • De små portionspåsarna kan förvaras i upp till 25 grader, vilket är smidigt då de kan lätt tas med på semestern eller weekendresan. 
  • De kommer alla i en superinnovativ doseringsform som smälter direkt på tungan utan att du behöver vatten eller något annat.

 

Hitta vårt urval av Vild Nord Probiotika här:

Daily Flora Probiotics

Immune Probiotics

Mom to be Probiotics

 

 

 

Läs nästa

Den store synder til rynker - Vild Nord
Hvad er prebiotika? - Vild Nord