Vild Nord - Bättre än någonsin

Vild Nord - bedre end nogensinde før - Vild Nord

Collaget från Vild Nord är nu bättre än någonsin!

Välkommen de nya och förbättrade versionerna av våra välkända HYDRO collagenprodukter. Vi har vidareutvecklat våra produkter så att vi kan fortsätta att erbjuda dig bästa möjliga collagen. Vilken variant du än väljer får du fortfarande marint collagenpulver från hållbart vildfångad torsk, men med nya spännande ingredienser. Nu är alla våra produkter även MSC-certifierade. Men vad betyder det för dig?

Vild Nord Marine Collagen

Med MSC hjälper du naturen (och dig själv på samma gång)

När vårt collagen bär MSC-certifieringen är det din garanti för att torsken till collagenet uppfyller stränga standarder inom hållbart fiske. MSC-certifieringen säkerställer att vårt collagen kommer från fisk som fångas på ett hållbart sätt och att detta alltid kan dokumenteras.

Genom att välja vår produkt bidrar du aktivt till att skydda vår marina miljö och främja ansvarsfulla fiskemetoder. MSC-certifieringen symboliserar inte bara en märkning, utan också vårt åtagande att ta steg för att bevara fiskbestånden och säkerställa hållbarhet.

Du kan läsa mer om produktionen av vårt collagenpulver i vårt blogginlägg ”Upcycling av fiskskinn”.


Vild Nord MSC Marine Collagen

Vår förpackning består nu av 30 % mindre plast

Först och främst har vårt collagens förpackningar blivit mindre, vilket innebär en minskad användning av plast. Faktum är att vi har minskat mängden plast med så mycket som 30 %. Dessutom kommer det inte längre finnas en plastsked att hitta i hinken. Vi är helt säkra på att du redan har en användbar matsked hemma i ditt kök.

Alla HYDRO-varianter bär nu en etikett i den vackra och exklusiva guldfärgen som tidigare bara fanns på vår absoluta storsäljare Collagen Gold.


Vild Nord nyt sortiment

Du kan välja mellan 5 HYDRO-collagenvarianter

Som tidigare hittar du fortfarande 5 olika varianter av HYDRO. Skillnaden är nu namnen, designen och inte minst sammansättningen av de rena, naturliga och effektiva ingredienserna i varje produkt. Alla HYDRO-varianter bär nu vår signaturguldetikett – eftersom alla våra fem varianter innehåller 5 gram av det bästa collagenet. Dessutom hittar du en helt ny variant, nämligen Lemon Marine Collagen med en härlig smak av citrus.


Vild Nord Pure Marine Collagen

Pure Marine Collagen – för dig som har en aktiv livsstil

Tidigare Collagen Clean Protein är samma produkt som tidigare – perfekt för dig med en aktiv livsstil, oavsett ålder och kön. Pulvret består av endast en ingrediens, nämligen 100 % rent hydrolyserat marint collagen och är därför rikt på protein. Pure Marine Collagen är producerat i Norge och är MSC-certifierat, vilket är din garanti för att collagenet kommer från hållbart fiske.

Fördelar med Pure Marine Collagen:

    • Protein bidrar till att underhålla normala ben och muskelmassa
    • Värmebeständig och löser sig lätt i allt från kaffe till en shake
    • 100% marint collagen
 


Vild Nord Lemon Marine Collagen

Lemon Marine Collagen - för dig som inte vill ha den naturliga smaken av collagen

En ny variant av vår underbara Collagen C+ är Lemon Marine Collagen. Med tillsatt smak av citrus och därför rätt val för dig som vill ha collagen utan den naturliga smaken. Förutom collagen innehåller Lemon Marine Collagen även C-vitamin från bärpulver.

Fördelar med Lemon Marine Collagen:

  • Fin smak av citrus
  • Protein bidrar till att underhålla normala ben och muskelmassa
  • C-vitamin bidrar till bildandet av collagen, vilket är viktigt för hud, skelett och brosk


Vild Nord Collagen Gold

Collagen Gold – är för dig som vill ha absolut skönhet inifrån

Vår absoluta storsäljare är precis som den alltid har varit. Marint collagen av högsta kvalitet, med tillsatt mikroinkapslat tång som källa till jod och acerolabärspulver som källa till vitamin C. 2023 vann Collagen Gold även två utmärkelser: International AMWC och Danish Costume Beauty Favorites.

Det är därför Collagen Gold är så populärt:

  • MSC-certifierat marint collagen i världsklass
  • C-vitamin med hög biotillgänglighet från acerolabär, som bl.a. bidrar till en normal bildning av collagen
  • Vildskördad och mikroinkapslad tång, som är en naturlig källa till jod som bidrar till att underhålla normal hud


Vild Nord Collagen Beauty Remedy

Collagen Beauty Remedy – för dig som vill förstärka din naturliga skönhet

Namnet kan vara detsamma, men innehållet är förbättrat. Vi har lagt till hyaluronsyra, en välkänd ingrediens för sina fuktgivande egenskaper. Beauty Remedy innehåller fortfarande både mikroinkapslad tång som källa till jod, och vilda blåbär som källa till C-vitamin och antioxidanter.

En ren lyxversion av vår storsäljare Collagen Gold, speciellt för dig som verkligen vill ha intensivvård av din naturliga skönhet.

Fördelarna med Collagen Beauty Remedy:

  • 4 aktiva ingredienser för din hud
  • Jod bidrar till att bibehålla normal hud
  • Vitamin C bidrar till en normal bildning av collagen


Vild Nord Collagen Immune Plus

Collagen Immune Plus – naturligt stöd för kroppen

Immune Plus hette tidigare Immune Remedy och är för dig som verkligen älskar naturlig skönhet och hälsa. Collagen Immune Plus innehåller en underbar blandning av marint kollagen, pudrade bär, svamp och echinacea. Bären är en källa till C-vitamin, svamp för vitamin D och echinacea är en blomma som naturligt stödjer immunförsvaret.

Fördelar med Collagen Immune Plus:

  • Collagen minskar synligheten av rynkor och fina linjer
  • Vitamin C och D bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Echinacea stödjer immunförsvaret


Vild Nord - Hydro Food State

Food state – närmare naturen 

Ingredienserna vi blandar i vårt HYDRO collagen är i form av i food state. Det betyder att näringsämnena, det vill säga vitaminer och mineraler, förblir så nära sin naturliga form som möjligt. Mattillstånd bearbetas minimalt och fördelen är att kroppen redan känner till formen på det enskilda näringsämnet. Det kan säkerställa ett bättre upptag av vitaminet eller mineralerna och gynnar därför dig och din kropp.


Vild Nord - Smuk hele livet

Vilken HYDRO passar dig?

Redan när du har bestämt dig för att välja Vild Nord som ditt nya collagentillskott har du tagit ett betydande steg i rätt riktning – både i förhållande till ett hållbart fiske och att ge dig själv det bästa collagenet.

När du ska välja mellan våra HYDRO-varianter kan du med fördel titta på de unika ingredienserna varje produkt innehåller. Matcha ingredienserna med din livssituation och dina mycket specifika behov. Vill du t.ex. för att komplettera din träning och aktiva livsstil med protein, då är Pure Marine Collagen rätt val, då det höga innehållet av protein bidrar till att bibehålla normala ben och muskelmassa.

Om du däremot skulle vilja stödja ditt immunförsvar är Collagen Immune Plus ett pålitligt val. Med sitt innehåll av vitamin C och D, som båda bidrar till immunförsvarets normala funktion, och echinacea, som stödjer immunförsvaret, får du ett optimalt naturligt stöd.


Hitta din HYDRO-produkt här..

Läs nästa

Probiotisk mad - Vild Nord
Vores collagen er nu MSC-certificeret - Vild Nord